Artikel: 17

Hitta rätt i svampskogen

Din vän i svampskogen!

Boken är i perfekt format för att rymmas i korgen och de plastbehandlade sidorna tål smutsiga svampfingrar. Här presenteras 37 olika svampar: 31 fina matsvampar och 6 svampar du ska akta dig för, alla med beskrivande text och tydlig bild. Här får du veta vilka svampar som växer i en viss miljö, och symboler vid varje svamppresentation visar var du hittar dem.

Format:115x160. 96 sidor. Specialbindning. Pris: 89 kronor

Artikel: 38

Prenumeration: Julia + DVD I love you

Världens bästa tjejtidning – Julia, tidningen där läsarna själva medverkar.

Julia är tjejernas egen tidning! Det är läsarna själva som medverkar i modereportage och intervjuer, bidrar med insändare, brevvänner, noveller och roliga historier. Julia speglar unga tjejers liv och allt de är intresserade av. Julia kommer ut varannan vecka och är en tidning du som förälder kan känna dig fullkomligt trygg med tidningen. Du får dessutom den romantiska komedin P.S. I Love You på köpet. Filmen är barntillåten. 5 nummer av Julia + DVD, allt för bara 99 kr Ord pris: 5 nr Julia 162,50 kr, DVD värde 149 kr. Pris: 149 kronor

Artikel: 39

Prenumeration: Goal + DVD Fotboll

Allt om internationell fotboll!

GOAL är fotbollsmagasinet som tar läsaren till de största ligorna, de bästa matcherna och de mest glimrande stjärnorna. Magasinet handlar om internationell fotboll från jordens alla hörn men framförallt om största ligorna i Europa, Premier League, La Liga och Serie A. Varje nummer är fyllt med närgångna intervjuer med både etablerade superstjärnor och lovande talanger. Du får dessutom filmen med de häftigaste fotbollsögonblicken någonsin. Upplev de häftigaste dribblingarna, målen och showerna med världens bästa fotbollsspelare genom tiderna. 4 nr av GOAL + DVD, allt för bara 99 kr Ord Pris: 4 nr GOAL 180 kr, DVD värde 199 kr.

Pris: 99 kronor

Artikel: 49

Svensk Vägatlas

Dags att planera för semestern? En bilsemester kanske? Då är det bra att ha en aktuell vägkarta till hands. Svensk vägatlas innehåller klara och tydliga kartor, uppgifter om landskap och län, och en avstånds- tabell med restider mellan större städer. Kartorna har uppdaterats under 2008. En praktisk måste-bok för handskfacket!

Format: 170x245 mm. 54 sidor. Häftad. Färg.

Pris: 89 kronor

Artikel: 61

Fåglar från fönstret

Om våra vanligaste fåglar i enkel faktatext och med utsökta färgfotografier. Lär dig att känna igen fåglar snabbt och enkelt! En lätthanterlig och praktisk liten handbok, som är lätt att hitta i.

Fåglar från fönstret innehåller fakta om fyrtio av våra vanligaste fåglar. Dessutom roliga tips om fågelmat, fågelbord och holkar!

Format: 125x170 mm. 96 sidor. Spiralrygg. Färg.

Pris: 98 kronor

Artikel: 71

Malins stallbok

En praktisk och underhållande bok för alla som älskar hästar. Äntligen får vi titta in i Malins stall och träffa Flippan, Actrice, Ella och alla de andra hästarna! Malin Baryard Johnsson är alla hästtokiga ungdomars stora favorit. I den här boken berättar hon i ord och bild för första gången om alla hästarna i sitt stall – en efterlängtad sammanställning. Dessutom delar Malin med sig av sin vardag med hästarna och ger sina personliga hästskötartips. En ny häst presenteras i varje kapitel. Boken är indelad i månadskapitel med kalenderblad som har plats för egna anteckningar. Stora, vackra hästbilder illustrerar hela boken.

Format: 170x230 mm. Antal sidor ca: 60 sidor. Inbunden. Foto i färg.

Pris: 95 kronor

Artikel: 72

Vad säger katten

Varför gnider katten ansiktet mot sina vänner? Varför blir de sittande i träd och måste hjälpas ner? Varför sätter de sig hos människor som inte tycker om dem? Här får du hjälp att tyda din katts uppträdande och beteende. Olika beteenden illustreras i text och bild, alltifrån att katten spinner till att den slåss på lek och revirmarkerar.

Format: 167x235. 96 sidor. Inbunden.

Pris: 129 kronor

Artikel: 73

Cesar och hans hundar

Cesar Millan har gjort succé i tv-programmet Mannen som talar med hundar. Här presenterar han naturliga lösningar på vanliga hundproblem. Cesar berättar personligt om sitt arbete med störda hundar och om sin syn på hur man bäst kommunicerar med våra fyrfota vänner. Här får du veta hur din hund tänker och agerar och hur du bygger upp en harmonisk relation till hunden, allt för att hunden ska fungera tillsammans med oss människor.

Format: 135x210. 336 sidor. Inbunden.

Pris: 139 kronor

Artikel: 77

Maffians värld

Cosa Nostra, den sicilianska maffian, är en medlemsorganisation som trots att den är hemlig har blivit beryktad världen över. Maffian parasiterar på och samarbetar med legitima samhällsinrättningar, ofta genom hot och med extremt våld. Den består av cirka 5 000 utvalda och rituellt invigda män som svurit sig till livslång tjänst inom Cosa Nostra.

Format: 140x225. 215 sidor. Inbunden.

Pris: 129 kronor

Artikel: 94

Rovdjur

En magiskt spännande och lustfylld faktabok. Följ med på en visuellt häftig resa till rovdjurens skrämmande och hemliga värld! Vi får ta del av rovdjurens skrämmande jaktmetoder samt göra en spännande resa genom jordens olika livsmiljöer och möta dessa djur, och även köttätande växter, i både regnskogar, öknar, på grässlätter, ovan och under isen samt i korallrev. En fascinerande bok med oförglömliga bilder!

Översättning: Lars Werdelin.

Format: 243x265 mm. 64 sidor. Inbunden. Färg.

Pris: 199 kronor

Artikel: 97

Dinosaurier stickerbok

Läs, klistra in och upptäck! Skapa din egen dinosauriebok med fina stickersbilder och intressanta, spännande faktatexter. Lär dig mer om dessa förhistoriska djur, vilka som kunde flyga, vilka som var köttätare, hur de såg ut och mycket, mycket mer!

Från 8 år och uppåt.

Format: 215x278 mm. 24 sidor + 2 uppslag med stickers. Häftad. Illustrationer i färg.

Pris: 79 kronor

Artikel: 103

Allt du behöver veta

Du visste inte att du behövde den – men så snart du öppnat den är du fast! Här finns allt du behöver veta inför vuxenlivet, som hur man knyter en slips, vad som skiljer världsreligionerna åt och hur man stoppar en strumpa. En praktisk handbok att leva med länge av tusenkonstnären Calle Marthin.

Den perfekta julklappen!
Översättning: Birgitta Hammar.

Format: 140x190 mm. 510 sidor. Inbunden. Svartvita illustrationer.

Pris: 149 kronor