Artikel: 8

Stora Julkrysset

Stora julkrysset är korsordsalbumet för alla som gillar bra och fantasifulla korsord. Massor av korsord på olika teman. Albumet är på 44 sidor i ett stort och härligt format. Helt i färg. Vinster för 25.000 kr lottas ut.

Format: 240x315 mm. 44 sidor. Häftad. Färg.

Pris: 69 kronor

Artikel: 23

Pilates Träningskit: DVD, matta och band

Träningskit: DVD, Pilatesmatta och Pilatesband Harmonisk träning med styrketräning, meditation och yoga i ett! Alla övningar utförs med långsamma, mjuka rörelser och tränar flera muskelgrupper samtidigt. Stort fokus ligger på andningsteknik, kroppsmedvetenhet och koncentration. Med Pilates får både kropp och själ sitt! Styrketräning och mental avslappning!

Innehåller:
DVD med instruktioner (svensk text)
Pilatesmatta i stötdämpande material
Pilatesband i latex för effektiv styrketräning
Format: Matta 173x61 cm, Pilatesband 120x15 cm.

Pris: 199 kronor

Artikel: 40

Broderier i korsstygn

2009 års utgåva med nya vackra svenska broderi-modeller. Boken innehåller drygt 30 korsstygnsbroderier med vackra färgbilder på alla.

Stort mönsterark medföljer.

Format: 195x270 mm. 48 sidor. 16-sidig mönsterbilaga. Häftad. Färg.

Pris: 79 kronor

Artikel: 57

Sticka till babyn

Sticka till babyn består av ett trettiotal klädesplagg och accessoarer som passar det nyfödda barnet och barn upp till 3–4 års ålder. Här kan du sticka babyfilt, kofta, slipover, mössor, sockar, vantar och munkjacka. Boken passar både dig som är van vid att sticka och dig som är nybörjare. I slutet av boken ligger ett avsnitt med tydliga instruktionsbilder på grunderna i stickning.

Format: 195x215. 112 sidor.

Pris: 159 kronor

Artikel: 58

Njut av din trädgård

För alla trädgårdsälskare!

Inspiration och handfasta råd i denna vackra bok som betonar lusten framför alla måsten. En praktisk trädgårdskalender med tips och råd om vad du kan göra månad för månad, med gott om plats för egna anteckningar. Läs också om hur man odlar enkelt i upphöjda lådor och hur man kan använda sig av det som trädgården ger; färska kryddor, bär, grönsaker, blommor … Varför inte genom att prova något av de smakrika recepten i boken! Av journalisten och författaren Anna Hedenrud, som även tagit de fina färgfotona.

Format: 170x220 mm. 128 sidor. Inbunden. Färg.

Pris: 135 kronor

Artikel: 62

Allt om trädgård

En ny komplett handbok om trädgårdens planering, växter och skötsel. I Allt om trädgård kombineras formgivning, växter, planteringsförslag, odling och skötsel i ett överdådigt illustrerat verk. Sveriges främsta skribenter, fotografer och experter inom trädgård delar med sig av sina kunskaper på ett inspirerande och konkret sätt. Rikligt med foton från olika trädgårdar samt detaljerade perspektivritningar ger kreativa idéer och uppslag om hur man formger sin egen trädgård. De 1800 växtbeskrivningarna är vackert illustrerade med färgfoton.

Format: 220x275. 528 sidor. Inbunden.

Pris: 299 kronor

Artikel: 83

Auktionshandboken

Auktionshandboken 1700–2000 ger praktiska tips till dig som vill köpa eller sälja möbler och andra föremål på auktioner och i antikhandeln. Auktionshusens kvalitetsauktioner liksom enkla veckoauktioner, loppis och bondauktioner – allt finns med.

Format: 190x225 mm. 288 sidor. Inbunden.

Pris: 209 kronor

Artikel: 85

Enkelt att sy

Lotta Jansdotters namn är synonymt med en smart, urban stil. Enkelt att sy innehåller 24 mönster på några av hennes mest populära saker. Det är enkla syprojekt med bland annat väskor, grytlappar, påslakan, bordstabletter, väggförvaring och tidningshängare. Varje projekt beskrivs med tydliga steg för steg-anvisningar, vackra fotografier och illustrationer. Boken inkluderar även handfasta tekniktips och tio mönsterark, allt för att det ska bli så lätt som möjligt att sy!

Format: 190x230. 144 sidor.

Pris: 199 kronor

Artikel: 95

Teckna mera Manga

Önskeboken för alla teckningsintresserade som gillar manga! En lär dig teckna-bok med roliga och lättillgängliga övningar där man steg för steg får lära sig att teckna en historia med mangafigurer. Teckna mera Manga visar instruktivt och lättbegripligt hur man tecknar häftiga effekter och väljer rätt bildvinklar och sidkompositioner för att skapa action, humor och romantik. Alla övningar är noga testade av barn och ungdomar. Av Esbjörn Jorsäter som har skrivit flera uppskattade Teckna-böcker, som han också använder på sina tecknarkurser. Med illustrationer av Kwok-Hei Mak, en ung mangaillustratör känd bland annat från Kamratposten.

Format: 210x280 mm. 32 sidor. Inbunden. Färg.

Pris: 95 kronor

Artikel: 115

Träna en kvart om dagen med Paolo Roberto

Paolo Roberto visar att en kvart om dagen är allt du behöver. Här har han satt ihop 12 effektiva hemträningsprogram, varav 8 kompletta ”kvartar”, med övningar som har hjälpt honom att behålla toppformen trots en stressig vardag som småbarnsfar och egen företagare. I övningarna använder du den egna kroppen som motstånd och kan därmed träna var och när som helst. Paolo både uppmuntrar och skäller på dig – han är kort sagt den perfekte träningskompisen.

Format: 206x230. 104 sidor. Inbunden.

Pris: 189 kronor